NOT KNOWN FACTS ABOUT خودروی برقی

Not known Facts About خودروی برقی

Not known Facts About خودروی برقی

Blog Article

تولید باتری خودرو برقی در ایران نیز خود معضل مهم دیگری است. ایران در حال حاضر در زمینه تولید باتری، شدیدا ضعیف است و اندک تولید باتری فعلی نیز در قالب واردات سلول‌های باتری و مونتاژ در داخل صورت می‌گیرد.

روتور از یک مغناطیس دائم تشکیل می‌شود و سیم‌پیچ‌ها روی استاتور ثابت قرار دارند. به همین خاطر، در این موتورها جاروبک لازم نیست.

مدل‌های مختلف خودروی برقی از لحاظ ساختار و تکنولوژی کاملا متفاوت از مدل‌های بنزینی و دیزلی هستند و به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. در مقاله حاضر به‌طور جامع و کامل به این نوع خودروها خواهیم پرداخت و از تاریخچه گرفته تا انواع موتور ماشین، باتری و البته مدل‌های برقی ایرانی را مرور خواهیم کرد.

این یعنی لیتیوم و سلول‌های اصلی باتری کاملا وارداتی است و در مجموع وابسته به واردات این قطعات عموما گران‌قیمت هستیم؛ مسئله‌ای که بر قیمت نهایی خودروهای برقی تاثیر دارد.

یه دنیای دیگه ای داره این ماشین،امیدوارم هرکسی که دلش میخواد بتونه یکی بگیره و به سلامتی و شادی ازش استفاده کنه

البته تحریم‌های خارجی و عدم همکاری با خودروسازان جهانی مزید بر علت است.

تعطیلی گسترده فروشندگان موبایل/ خرید و فروش موبایل‌های دست دوم زیاد شد

افزایش ۵۰ درصدی نرخ طرح ترافیک پایتخت در سال آینده/ قیمت ورود به طرح ترافیک ۱۱۲ هزار تومان شد

پاسخ مجتبی on ۳ شهریور ۱۴۰۳ at ۰۸:۴۷ اقای متفکر الودگی هوا داره همه را میکشه و راهی قبرستان میکنه ان وقت میگی ما بنزین داریم چهار تا متفکر مثل تو اگر باشند ما دقیقا بر میگردیم به عهد ناصری و کالاسکه و درشکه و خر وقاطر

پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۵:۰۵ ب٫ظ با سلام شیر برقی ورودی ماشین لباسشویی باید تعویض شود

قاصدک نصیر توسط جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ایران طراحی و ساخته شد. این خودرو در سال ۱۳۸۸ رونمایی شد و در معرض دید عموم قرار گرفت. قاصدک نصیر از قطعاتی مشترک با تیبا و پراید سود می‌برد و می‌توانست با یک بار شارژ باتری، مسافت ۹۰ کیلومتری را طی کند.

خودروی برقی نسبت به خودروهای درون‌سوز، هزینه نگهداری کمتری دارد. در این خودرو به دلیل استفاده از قطعات کمتر و ساده‌تر، نیاز به کارهایی مثل تعویض روغن موتور و فیلتر نیست.

ماده الکترولیت رسانای الکتریکی است و باعث جریان الکتریسیته در باتری می‌شود. وقتی باتری به یک دستگاه برقی متصل می‌شود، یون‌های منفی از طریق سیم به دستگاه می‌رسند و در آن انرژی تولید می‌کنند. این انرژی ممکن است check here به صورت گرما، حرکت، نور و غیره باشد.

مصرف برق خاصی نداره،من حدودا هفته ای یک بار شارژ کردم و تغییری در قبض برق خونه ندیدم،در کل ماهی چهار بار تو شارژه هردفعه ۷ ساعت(اونم به خاطر اینکه مقداری شارژ دارها) که در کل میشه ۲۸ ساعت،در قیاس با کولر و وسایل دیگه که اغلب دارن کار میکنن چیز خاصی نیست، در کل تغیری در قبض مشاهده نکردم.

Report this page